• page_banner

Cryolipolysis

  • New Weight Loss Technology Cryolipolysisology

    Teknologi Penurunan Berat Badan Anyar Cryolipolysisology

    Cryolipolysis minangka prosedur sing wis kabukten kanggo nyuda sel lemak kanthi nggunakake Teknologi Terpadu cryo, vakum lan IR (cahaya infra merah).Prinsip kasebut gumantung ing pendinginan sing dikontrol kanggo nyuda deposit lemak lokal sing ora invasif kanggo mbentuk kontur awak.Paparan cooling disetel supaya nyebabake sel mati jaringan lemak subkutan tanpa
    karusakan katon ing kulit overlying.
    Sistem kasebut minangka perawatan cryo-cooling non-invasif lan perawatan gabungan Cryo lan Vacuum nindakake efektif mbusak lemak lokal lan ningkatake metabolisme lemak.