• page_banner

Pusat Analisis Kulit

Treatment
Treatment

Sawise nglamar M207 kanggo ngresiki jero, banjur STC02S nggawe analisis kualitatif lan kuantitatif meh kabeh masalah kulit ing epidermis lan dermis.

Analisis ing kerut, kasar, pigmen, lesi vaskular, pori-pori.
Tes kualitas kosmetik
Pretest risiko potensial masalah kulit
Kualitatif lan kuantitatif nganalisa kondisi kulit, lan print laporan nganalisa Storage Informasi

Skin Analysis Center
Skin Analysis Center

Wektu kirim: Mei-13-2022