• page_banner

Kabar

  • dheweke raos pakurmatan saka tim lan raos misi kanggo nyedhiyani pelanggan karo peralatan laser paling cocok

    "Saben pegawe Honkon Company nguber ora mung kinerja, nanging uga raos pakurmatan saka tim lan raos misi kanggo nyedhiyani pelanggan karo peralatan laser paling cocok."Ing promosi perayaan HUT HONKON sing kaping 24 iki, wis digambarake kanthi lengkap tanggal 29 Juli 2022, yaiku ...
    Waca liyane
  • Pico Second Laser PICO-CLEAR REDIFINE LIGHT LAN CEPAT

    Laser picosecond nggunakake durasi pulsa kurang saka 1 nanodetik, sing nyebabake karusakan akustik foto tinimbang karusakan termal saka pigmen utawa partikel tinta (diukur kanthi produksi panas).Iki nyebabake reresik efektif saka pigmen abnormal, nalika nyilikake foto ana ...
    Waca liyane
  • Fiber diode laser hair removal

    Laser rambut aman adhedhasar prinsip dinamika photothermal Milih, liwat imbuhan cukup saka laser dawa gelombang energi pulsa jembaré, laser bisa liwat lumahing kulit folikel rambut ROOT, cahya bisa digunakke lan diowahi dadi numpes panas jaringan folikel rambut, supaya. t...
    Waca liyane
  • pameran Dubai.

    Dubai Derma dianakake saben taun lan diatur dening Konferensi & Pameran Indeks, anggota Index Holding kanthi kerjasama Liga Dermatologi Pan Arab, Akademi Dermatologi & Estetika Arab (AADA) lan Liga Dermatologi GCC karo ...
    Waca liyane
  • Cara milih piranti mbusak rambut sing cocog

    Ora ketompo yen sampeyan nggoleki laser kanggo ngilangi rambut sing dibutuhake pasien utawa sampeyan mbantu klien milih piranti sing cocog, artikel iki bisa uga menehi sawetara pandhuan.Perusahaan Honkon duwe telung jinis piranti panggunaan iki: IPL, 808 diode laser lan triple wavele ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti apa masalah kulit bisa ditanggulangi dening laser pecahan?

    Saben uwong ora asing karo proyek laser pecahan Ngomong babagan laser pecahan Kaya sing sampeyan bayangake, bisa uga ana Anti-wrinkle, anti-tuwa, budidaya kolagen, ngilangi bekas luka, lan liya-liyane.Apa laser pecahan iku apik tenan?Apa masalah kulit bisa nambani laser pecahan?Lase pecahan...
    Waca liyane